Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

För dig som arbetar med vattensäkerhet

Tipsa om artikeln
Här finner du information om hur du kan minska riskerna för olyckor i och vid vatten.
DinSäkerhet.se

DinSäkerhet.se finns information, råd och filmer om drunkningsförebyggande åtgärder och livräddning för dig som privatperson.

 

För dig som arbetar med vattensäkerhet är Guide till ökad vattensäkerhet en bra utgångspunkt. I den finns bland annat hänvisningar till gällande regler, råd om hur man lägger upp ett systematiskt säkerhetsarbete med riskanalyser, information till allmänheten samt tips om vilka säkerhetshöjande åtgärder som kan vara lämpliga för olika miljöer.

Vi har också ett komplett skolmaterial, information om livräddningsutrustning och hur du kan söka medel för kurser i vattensäkerhet samt fler publikationer. Se menyn till vänster.

Publicerad: 2010-06-17 kl. 15:09 | Senast granskad:2017-06-27 kl. 19:06
Kontakt: Enheten för brand- och olycksförebyggande arbete