Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Trafikflödet på väg

Tipsa om artikeln
Den senast genomförda undersökningen gjordes under september månad 2006.

Väg 2006

Statistiska centralbyrån (SCB) gjorde på uppdrag av myndigheten en kartläggning av transporterna av farligt gods i Sverige under september månad 2006. Kartläggningen omfattade transporter i Sverige och samtliga transportslag, dvs. väg, järnväg, till sjöss och i luften.

Resultaten visar endast tendenser av hur transporterna sker och ska inte betraktas som den absoluta sanningen. Resultaten påverkas även av ett antal antaganden och osäkerheter. Bland annat har inte alla företag som transporterar farligt gods deltagit i undersökningen, dessutom kan säsongsvariationer påverka resultaten.

Viktigt att poängtera är att resultaten endast ger en bild av transportflödena för en månad, september 2006. Resultaten är inte representativa för hela året och de kan inte heller räknas upp till helårsbasis.

I rapporten från SCB redovisas bland annat undersökningsmetod, antaganden och osäkerheter.

Kartor – Trafikflödet på väg september 2006

Skip Navigation Links.
Publicerad: 2009-11-30 kl. 11:14
Kontakt:
Camilla Oscarsson Camilla.Oscarsson@msb.se
Transport av farligt gods: väg och järnväg 2017/2018
Antal
Ej i lager
 
 
 
Frågor och svar om ADRUTB