Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Seminarier ”Att förebygga och hantera översvämningar”

Tipsa om artikeln
Under hösten 2010 genomför Nationell plattform fyra seminarier med inspirerande exempel på hur man på kommunal och regional nivå har arbetat med att förebygga och hantera översvämningsproblematik.
Seminarier har genomförts i Stockholm, Gävle och Piteå.
 
Serien avslutas den 7 december i Göteborg och du anmäler dig till det seminariet senast den 15 november.
 
Parallellt med serien växer en skrift fram baserad på innehållet i de fyra seminarierna. Skriften ingår som en del i dokumentationen från seminarierna. Presentationsmaterialet från de olika föredragen, deltagarförteckning och program för varje ort hittar du under respektive ort i menyn till vänster.
 
Att hantera översvämningsproblematik
Hösten 2010 genomförde Nationell plattform för arbete med naturolyckor fyra seminarier om översvämningsproblematik.   Seminarierna pla...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB238
Antal
Ej i lager
 
 
Åke Svensson och Barbro Näslund-Landemark från MSB 
Publicerad: 2010-10-29 kl. 13:06
Kontakt:
Janet Edwards Janet.Edwards@msb.se