Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Beroendeanalys för ökad robusthet i samhällsviktig verksamhet

Tipsa om artikeln
Inom Samverkansområdet Transporter har en metod utvecklats vars syfte är att fungera som ett verktyg för län, landsting och kommuner att skapa ett robustare samhälle på regional och lokal nivå.

Fördelarna av att genomföra en beroendeanalys består av stärkt medvetenhet kring sårbarheter, ökad dialog och förståelse mellan samhällsviktig verksamhet och leverantörer och framförallt – konkreta åtgärder för att stärka robustheten i den samhällsviktiga verksamheten.

Läs mer om Samhällsviktig verksamhet och beroenden

Beroendeanalys för ökad robusthet i samhällsviktig verksamhet: en enkel metod för kommuner, landsting och länsstyrelser
Under åren 2013-2015 har en enkel arbetsmetod utvecklats för att stärka robustheten i samhällsviktig verksamhet i förhållande till kriti...
Publikationsnummer:
MSB940
 
 

Presentation om beroendeprojektet (Pdf, öppnas i nytt fönster)

Skip Navigation Links.

 
Publicerad: 2015-11-23 kl. 14:45 | Senast granskad:2016-03-22 kl. 15:41
Kontakt:
Petra Ekroth petra.ekroth@msb.se

 
Nyheter Krisberedskap

Samverkansforum inom transportsektorn - etablerat med stöd av Krisberedskapsanslaget

2019-04-03 kl. 09:56
Inom transportsektorn har det etablerats ett forum för samverkan mellan offentliga och privata aktörer för att stärka transportsektorns beredskap att hantera samhällsstörningar, TP-SAMS, Transportsektorns samverkan inför samhällsstörningar.

Sammanhållna projekt för länsstyrelserna - med stöd av Krisberedskapsanslaget

2019-04-02 kl. 16:57
Länsstyrelsen i Gävleborg är en av de 21 länsstyrelser som just avslutat ett fyraårigt projekt, det så kallade sammanhållna projektet, för att stärka krisberedskapen inom sina län samt ett treårigt projekt för planering för höjd beredskap, civilt försvar.

Handbok om dricksvattenrisker - ett projekt med stöd av Krisberedskapsanslaget

2019-04-02 kl. 16:17
Livsmedelsverket har ansvarat för ett projekt som producerat en handbok för att upptäcka cyanotoxiner, det vill säga gifter från blågröna alger, i dricksvatten.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13