Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rapporter inom visualisering av information

Tipsa om artikeln
Rapporter producerade inom ramen för projektet "Visualiseringar av information i teknikstöd för informationsdelning och lägesbild vid samhällsstörningar" (2016-2017).

Användarprofiler - delrapport 

Visualiseringsförslag av data vid samhällsstörning

Visualiseringar av information i teknikstöd för informationsdelning och lägesbild vid samhällsstörningar

Visualisering av samverkan 

Visualiseringar i framtiden - en trendspaning 


Filmer

Filmerna beskriver ett koncept för hur informationsvisualisering skulle kunna användas som stöd för samverkan och hantering av pågående samhällsstörning. Filmerna demonstrerar bland annat prototyparbete samt summerar lärdomar och uppslag för fortsatt arbete.

 

 

 

 

Publicerad: 2018-02-01 kl. 14:53
Kontakt:

 
Nyheter Krisberedskap

Praktiskt stöd till kommuner i styrdokument, övning och utbildning

2019-02-15 kl. 12:53
Många kommuner efterfrågar vägledningar och stöd i arbetet med krisberedskap och civilt försvar. Fler vägledningar är på gång och de första publiceras i månadsskiftet februari -mars.

Så ska ersättning till kommuner och regioner för krisberedskap och civilt försvar användas

2019-01-30 kl. 10:00
Under förra året tecknade MSB och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) nya överenskommelser om kommunernas och regionernas arbete med krisberedskap och civilt försvar. Överenskommelserna tydliggjorde vilka uppgifter som ska utföras och vilket stöd som staten ska ge.

Mötesplats SO om operativa insatser och planering

2018-12-21 kl. 09:40
Mötesplats SO är en konferens som hålls två gånger om året för kunskap- och erfarenhetsutbyte för några av de viktigaste aktörerna som ansvarar för samhällsskydd och beredskap. På konferensen den 6 december diskuterades aktuella ämnen, utvecklingsarbeten, operativt arbete och planering framöver.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11