Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Människor på tågplattform.

Samverkansområdet Geografiskt områdesansvar (SOGO)

Tipsa om artikeln
Arbetet i samverkansområdet Geografiskt områdesansvar (SOGO) syftar till att utveckla förmågan att utöva geografiskt områdesansvar på alla nivåer.

Mål

Målet med den samordnade planeringen inom Geografiskt områdesansvar (SOGO) är att stärka ansvariga aktörers förmåga att på lokal, regional och nationell nivå utöva det geografiska områdesansvaret.

Myndigheter i samverkansområdet

  • Lantmäteriet
  • Länsstyrelserna
  • MSB

Adjungerade aktörer

  • Försvarsmakten
  • Landsting
  • Kommun
  • Sveriges kommuner och landsting (SKL)
Publicerad: 2009-11-22 kl. 14:30 | Senast granskad:2019-01-24 kl. 12:52
Kontakt:
Anna Nöjd Anna.Nojd@msb.se

 
Nyheter Krisberedskap

Samverkansforum inom transportsektorn - etablerat med stöd av Krisberedskapsanslaget

2019-04-03 kl. 09:56
Inom transportsektorn har det etablerats ett forum för samverkan mellan offentliga och privata aktörer för att stärka transportsektorns beredskap att hantera samhällsstörningar, TP-SAMS, Transportsektorns samverkan inför samhällsstörningar.

Sammanhållna projekt för länsstyrelserna - med stöd av Krisberedskapsanslaget

2019-04-02 kl. 16:57
Länsstyrelsen i Gävleborg är en av de 21 länsstyrelser som just avslutat ett fyraårigt projekt, det så kallade sammanhållna projektet, för att stärka krisberedskapen inom sina län samt ett treårigt projekt för planering för höjd beredskap, civilt försvar.

Handbok om dricksvattenrisker - ett projekt med stöd av Krisberedskapsanslaget

2019-04-02 kl. 16:17
Livsmedelsverket har ansvarat för ett projekt som producerat en handbok för att upptäcka cyanotoxiner, det vill säga gifter från blågröna alger, i dricksvatten.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13