Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Filmer

Tipsa om artikeln
MSB har tagit fram filmer om hemberedskap som kan visas tillsammans eller var för sig. Alla är textade på klarspråksanpassad svenska eller med engelsk lättläst text.

MSB samarbetar med armbryterskan Heidi Andersson som visar enkla tips för hushållet inom områdena Mat, Vatten, Värme och Kommunikation. Den femte filmen visar hur man på ett brandsäkert sätt kan ordna med ljus, värme och mat under ett strömavbrott. Alla filmerna ligger på YouTube och man kan välja engelsk eller svensk text.

Filmerna med inbränd text 

Enligt önskemål finns nu alla filmer att ladda ner med inbränd svensk respektive engelsk text för att kunna visas i stökiga och högljudda miljöer utan internetuppkoppling. Mejla krisberedskapsveckan@msb.se så får du filerna skickade.

 

Hemberedskap - mat

 

 

Hemberedskap - värme

 

 

Hemberedskap - vatten

 

 

Hemberedskap - kommunikation

 

 

Hemberedskap - Skydda dig mot brand 

 

 

 

 


 

Filmer om hemberedskap finns publicerade på dinsäkerhet.se

Publicerad: 2017-03-17 kl. 15:27 | Senast granskad:2019-04-24 kl. 13:48