Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Lokaleldstäder

Tipsa om artikeln
Med en modern eldstad – rätt installerad, rätt eldad och rätt skött – har man en relativt säker och miljövänlig källa till värme.
Omslagsbild Umgås och trivs framför brasan.Det finns några saker man bör tänka på innan man köper eldstad, när man ska installera den och inte minst när man sedan använder den.
 
I foldern "Umgås och trivs framför brasan – några tips och råd om hur du eldar säkert hemma" ges råd och tips om allt från val av eldstad och installation till sotning och brandskyddskontroll.
 
Foldern är utarbetad i samverkan med Boverket och ett antal branschorganisationer.

 

Umgås och trivs framför brasan
I denna folder finns information om vad du ska tänka på innan du köper och installerar en eldstad hemma. Du får också tips och råd om hur...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB 0020-09
Antal
Ej i lager
 
 
Publicerad: 2009-11-27 kl. 13:31 | Senast granskad:2013-10-28 kl. 13:41
Kontakt: Enheten för brand- och olycksförebyggande arbete