Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Filmer om brandskydd

Tipsa om artikeln
Vi vill att alla som bor i Sverige ska ha grundläggande kunskaper om brandskydd. Var och en ska kunna skydda sig och agera om brand bryter ut. Film är ett sätt att lära ut livsviktig kunskap.

Filmer som visar utrymning från olika bostäder

Filmerna handlar om utrymning från villa och lägenhet. De är översatta till sju språk. Till filmerna finns också handledning och övningar.

Till filmerna om utrymning på sju olika språk

Animerade instruktionsfilmer som visar 
Rädda-Varna-Larma-Släck (R-V-L-S)

Instruktionsfilmerna går igenom konceptet R-V-L-S och kan användas oavsett vilket språk målgruppen talar.

Det finns två versioner: flerbostadshus och anläggningsboende. Filmerna kan ses i sin helhet, men de finns också uppdelade per avsnitt där du kan se de olika delarna var för sig. Till filmerna finns en handledning.

Till filmerna som visar R-V-L-S

Mediagalleri med filmer om brandskydd

Alla filmer som tar upp brandskydd i bostäder finns på DinSäkerhet.se och där hittar du information för att kunna bädda in filmerna på din webbplats.
 

 

 

 

Publicerad: 2016-04-21 kl. 08:19
Kontakt: Enheten för brand- och olycksförebyggande arbete

Skydda dig mot brand hemma
Antal
Ej i lager