Msb.se - Kampanjfilm
Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Filmer att använda i kampanjen

Tipsa om artikeln
Här hittar du filmer som har lanserats i samband med Brandvarnardagen, den 1 december. Filmerna kan naturligtvis även användas efter kampanjtiden.
Gratis sms-påminnelse om att testa brandvarnaren
Ett sätt att få fler att testat sin brandvarnare är SMS-tjänsten skyddadigmotbrand.se. Filmerna kan användas för att uppmuntra till registrering. De finns i en lång version (31 sekunder) och en kort version (10 sekunder).
 
Inbäddningslänk Aktiv mot brand (31 sekunder): https://youtu.be/4LWjVkVp8qk

 

 
Inbäddningslänk Aktiv mot brand (10 sekunder): http://youtu.be/ZaskYXHkdyE
 
I filmen Testa din brandvarnare visar kampanjsymbolen AMBRA hur du testar din brandvarnare så att du vet att den fungerar.
 
Filmen Vem väcker dig om det börjar brinna? vill påverka unga att skaffa en brandvarnare och se till att den fungerar. Filmen riktar sig främst till målgruppen unga 18-29 år.
 
   

 

Alla filmer finns på DinSäkerhet.se och där hittar du information för att kunna bädda in filmerna på din webbplats.
 
Publicerad: 2012-10-26 kl. 16:00 | Senast granskad:2015-12-01 kl. 09:42
Kontakt: aktivmotbrand@msb.se aktivmotbrand@msb.se
Inloggning för kampanj
 
Skapa konto

Skydda dig mot brand hemma
Antal