Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Delta i kampanjen

Tipsa om artikeln
Alla organisationer som vill minska antalet bostadsbränder genom att motivera vuxna att ta ansvar för det egna skyddet kan delta i kampanjen Aktiv mot brand.

Fastighetsägare, räddningstjänster, intresseorganisationer, föreningar, företag och butiker som säljer brandskydd är välkomna att bli en del av nätverket. Kampanjen underlättar arbetet med information och rådgivning till privatpersoner.

Registrera dig här för att blir vidareinformatör

  1. Läs Riktlinjer för kampanjen
  2. Skapa ett konto här:
     
  3. Efter att du skapat ett konto beskriver du kort hur och när din organisation ska använda kampanjen.
  4.  Mejla beskrivningen till aktivmotbrand@msb.se så registrerar vi ditt konto och du får tillgång till kampanjmaterialet.

Koppla ditt konto till Aktiv mot brand

Om du redan har ett konto hos MSB, till exempel för att beställa publikationer, skickar du bara ett e-post till aktivmotbrand@msb.se . Beskriv kort hur och när din organisation ska använda kampanjen. Vi ser då till att ditt konto kopplas till kampanjen.

Varför registrering?

Tack vare registreringen kan vi enkelt skicka meddelanden till de organisationer som deltar om vad som är aktuellt inom kampanjen.

Publicerad: 2012-10-26 kl. 16:00 | Senast granskad:2016-08-01 kl. 11:00
Kontakt: aktivmotbrand@msb.se aktivmotbrand@msb.se
Inloggning för kampanj
 
Skapa konto

Skydda dig mot brand hemma
Antal