Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Artiklar om fyrverkeri

Tipsa om artikeln
Här har vi samlat några artiklar om fyrverkerier.

Snyggt och säkert med gemensamt fyrverkeri

Det säkraste sättet att skapa ett effektfullt fyrverkeri är om man är flera som går ihop. Glöm inte att planera fyrverkeriet i god tid och när det är ljust ute.
 
Har du tänkt skjuta upp dina nyårsraketer med en vinflaska som avfyrningsramp? Glöm det. Det blir både roligare och säkrare om du förbereder fyrverkerierna i god tid
 

Festlig final på rätt sätt

"Visst är det både vackert och festligt när nyårsnatten lyses upp av praktfulla fyrverkerier i regnbågens alla färger. Men firandet är inte riskfritt." I en bilaga från Räddningsverkets i Dagens Nyheter i november 2006 kan du läsa mer om fyrverkerier. Här finns både fakta och tips om vad man ska tänka på när det gäller fyrverkerier.
 
Publicerad: 2009-11-13 kl. 15:51
Kontakt:
Reza Abbassi Reza.Abbassi@msb.se