Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Äldre kontrollrapporter för cisterner och rörledningar

Tipsa om artikeln
Här finns tidigare kontrollrapporter till föreskrifterna MSBFS 2014:5 respektive 2011:8.

Uppdaterade cisternkontrollrapporter, anpassade för kontroll mot MSBFS 2014:5

Samtliga kontrollrapporter kommer att uppdateras mot MSBFS 2014:5. 

 

 

Tidigare kontrollrapporter, MSBFS 2011:8

Här finns tidigare publicerde kontrollrapportsblanketter för cisterner och rörledningar för brandfarlig vätska. Blanketterna är gjorda som låsta Word-filer. Kontrollorganet kan ladda ner blanketterna, spara och skriva i anvisade fält. Observera att vissa fält (kontrollrapportsnumret) automatiskt fylls i i sidhuvudet då fälten uppdateras, t ex vid förhandsgranskning eller utskrift.

Det finns hjälptexter för detta på blanketterna (tryck "F1" för att se hjälptexten för respektive fält). På B100 finns två sådana automatiska funktioner, på övriga blanketter en (kontrollrapportsnumret i sidhuvudet). 

Obs! Dokumenten kan ta tid att ladda ned.
Publicerad: 2014-11-17 kl. 14:56 | Senast granskad:2015-02-11 kl. 15:26
Kontakt:
Ingela Hellberg Ingela.Hellberg@msb.se