Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Vill du vara med och utveckla vårt skolmaterial för barn och unga?

Tipsa om artikeln
Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt skolmaterial och är angelägna om att få dina synpunkter för att kunna utveckla materialet på bästa sätt!

Du kan välja att ha en stående plats på vår kontaktlista och/eller enbart delta i en specifik utvärdering. Aktuellt just nu är en kommande utvärdering av "Ellie och Jonas lär sig om eld".

Vad innebär det att stå med på kontaktlistan?

Står du med på vår kontaktlista, kan du få frågor som du läser och besvarar via e-post. Det kan röra sig om några frågor per läsår. Du väljer själv om du vill besvara frågan eller inte. Det kan exempelvis vara att vi vill ha dina synpunkter på ett utbildningsmaterial eller en lärarhandledning. Det kan även vara frågor om lektionsupplägg, olika övningar etc.Står du på kontaktlistan kan du även få en fråga om att delta i en tillfällig referens- eller fokusgrupp. Förutsättningarna för deltagande i en sådan grupp får du i samband med förfrågan. Du väljer själv om du vill delta.Står du på kontaktlistan kommer du även att få ta del av nyheter om vårt skolmaterial.Du förbinder dig inte till någonting och kan när som helst meddela oss att du vill strykas från listan.

Vill du stå med på vår kontaktlista? Fyll i formuläret nedan!

Vill du vara med och utvärdera det digitala "Ellie och Jonas lär sig om eld"?

Hösten 2016 kommer vi att lansera ett nytt digitalt material för åldersgruppen 4 – 7 år. Det är en animering av sagan om Ellie och Jonas. Till animeringen finns även målarblad att skriva ut som barnen kan färglägga samt en handledning att ladda ner eller beställa. Du hittar materialet här

Under 2017 kommer vi att utvärdera det nya digitala materialet och det är mycket värdefullt för oss att få ta del av dina och barnens synpunkter! Vill du vara med och utvärdera materialet, fyll i formuläret nedan!

Kontakt för utbildningsmaterial för barn och unga

Alexandra Johansson
E-post: alexandra.johansson@msb.se
Telefon: 010-240 50 56

* obligatoriskt fält
 
Jag vill:


 
Publicerad: 2013-10-03 kl. 10:54
Kontakt:
Alexandra Johansson alexandra.johansson@msb.se