Till innehåll på sidan

RIB Kunskapstest

Innehållet i MSB RIB Kunskapstest har flyttats till Fortbildningstjänsten. Scenarion i HazMat Training finns tills vidare kvar på MSB RIB Kunskapstest.

Öppna verktyget - RIB Kunskapstest

Detaljer

Målgrupp

  • Räddningstjänstpersonal

Ämneskategori

  • Räddningstjänst
  • RIB

Beställning

Kunskapstesten har gratis åtkomst men kräver inloggningskonto från MSB:s Min sida samt koppling till en organisation. Om du använder samma maildomän som din organisation så kommer du kopplas dit automatiskt när du loggar in. Hör av dig till din organisationsadministratör för att bli tillagd om du använder en annan adress.

Observera informationen om flyttat innehåll nedan.

Typ av system

  • E-utbildning
  • Beslutsstöd

Kunskapstesten ”Kvalitetssäkring Räddningsledare A” och större delar av ”HazMat Training” har flyttats till Fortbildningstjänsten.

Länk till Fortbildningstjänsten

I samband med detta byter ”Kvalitetssäkring Räddningsledare A” namn till ”Kunskapstest Räddningsledare” och ”HazMat Training” hittar du under nya namnet ”Farliga ämnen”.

De scenarion som finns i ”HazMat Training” kommer under en övergångsperiod finnas kvar i MSB RIB Kunskapstest men under året kommer också de flyttas över till Fortbildningstjänsten. ”Fire Training” kommer i nuläget inte publiceras i Fortbildningstjänsten utan innehållet ska istället arbetas om.

Senast granskad: 14 januari 2021

Till toppen av sidan