Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Rakeldagen 2016

Tipsa om artikeln
Rakeldagen ägde rum den 6 oktober på Stockholmsmässan. Närmare 850 personer tog del av seminarier, träffade Rakelintresserade från hela landet och besökte utställningen med den senaste tekniska utrustningen och tjänster från olika leverantörer.
Datum: 6 okt 2016
Starttid: 09:00
Sluttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 6 sep 2016
Ort: Stockholm
Lokal: Stockholmsmässan

Läs vår nyhet om Rakeldagen

Se de seminarier som webbsändes på Rakeldagen

Fokus på utbildning och metodik

På årets Rakeldag fokuserade vi på praktisk användning, metodik, utbildning och övning. Syftet vara att ge inspiration till hur vi bäst kan använda Rakel – både inom den egna organisationen och mellan organisationer.

Seminarieprogrammet på Rakeldagen

Utställning och MSB:s monter

Leverantörer som erbjuder utrustning och applikationer, kommunikationscentralslösningar och tjänster som programmering, lednings- och sambandsanalys och utbildning ställde ut på Rakeldagen. Även Rakels systemleverantör Airbus och driftsleverantör Teracom ställde ut.

I MSB:s monter fanns MSB:are som berättade om olika frågor som rör samhällsviktig kommunikation, om Rakel men även om WIS (webbaserat informationssystem), RIB, SGSI (Swedish Government Secure Intranet).

Se hela utställarlistan

Foto på Rickard Olsson

Moderator

Årets moderator var Rickard Olsson, programledare för "Vem vet mest?".

 

 

Frågor?

Vid frågor om Rakeldagen kontakta projektledare Gunilla Georgsson


Läs mer om Rakel

Läs nyheter om Rakel

Publicerad: 2016-02-02 kl. 13:26 | Uppdaterad:2016-05-16 kl. 08:47
Kontakt: rakeldagen@msb.se