Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

MSB i sociala medier

Tipsa om artikeln
Vi vill vara där våra målgrupper finns. Därför använder vi oss av sociala medier som Facebook, YouTube, Twitter och LinkedIn.

Upptäck MSB i sociala medier!

Gilla MSB på Facebook

Följ MSB:s på Twitter  (MSBse)

Följ MSB på LinkedIn

Utforska MSB:s YouTube-kanal

I menyn till vänster får du tips på hur du kan följa flera av MSB:s verksamheter i sociala medier, till exempel Krisinformation.se, Tjugofyra7, Dinsäkerhet.se och Barnsäkerhetsforum.

Sociala medier i en statlig myndighet - vad gäller?

Vi använder sociala medier både för att sprida information och föra dialog med våra målgrupper. Eftersom MSB är en statlig myndighet är vår närvaro i sociala medier lite speciell.

Inlägg och kommentarer som publiceras i sociala medier blir allmänna handlingar. Personuppgifter behandlar vi enligt Datainspektionens riktlinjer.

Kommentarer och inlägg av stötande eller kränkande karaktär tas bort med omedelbar verkan. Kontakta MSB om du vill anmäla stötande eller kränkande innehåll!

Datainspektionen om personuppgifter i sociala medier

E-delegationen om myndigheter i sociala medier

Publicerad: 2009-11-22 kl. 23:42 | Senast granskad:2016-03-29 kl. 13:49
Kontakt:
Fredrik Höglund Fredrik.Hoglund@msb.se