Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Om MSB.se

Tipsa om artikeln
MSB.se är huvudwebbplats för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.
På MSB.se hittar du information om MSB:s verksamhet och det stöd som myndigheten erbjuder i arbetet med samhällsskydd och beredskap. Här finns vägledningar, publikationer och föreskrifter. Webbplatsen är även ingång till många av de e-tjänster som MSB erbjuder - databaser, e-utbildningar, rapporteringsverktyg, med mera.

Struktur

Webbplatsens huvudingångar är Om MSB, Förebyggande, Utbildning och övning, Insats och beredskap. Där hittar du information om myndigheten och våra olika verksamhetsområden. Under rubrikerna Kunskapsbank och Produkter och tjänster hittar du fakta och metodstöd för ditt arbete.

Målgrupper

De flesta som besöker MSB:s webbplats gör det för att lösa uppgifter i sitt dagliga arbete. Därför har vi skapat anpassade startsidor för våra största besökargrupper – de som arbetar med frågor som berör samhällsskydd och beredskap inom kommuner och landsting, myndigheter och länsstyrelser, kommunal räddningstjänst eller på ett företag.
 
Även privatpersoner och MSB:s insatspersonal hittar sina särskilda målgruppssidor.

Tillgänglighet

Vi arbetar löpande med att tillgänglighetsanpassa vår webbplats och strävar efter att bli tillgänglighetscertifierade enligt Funka.nu:s krav. 

Historik

Webbplatsen lanserades 7 december 2009 och ersatte då webbplatserna för de nedlagda myndigheterna Krisberedskapsmyndigheten, Räddningsverket och Styrelsen för psykologiskt försvar.

Kontakta oss!

Klicka på fliken "Kontakta oss" i sidfoten, så kan du skicka e-post till redaktionen, myndighetens registratur, eller den som är ansvarig för informationsinnehållet på sidan.

MSB:s övriga webbplatser

MSB.se är MSB:s huvudwebbplats, men vi driver flera andra webbplatser och möter våra målgrupper i sociala medier.
Publicerad: 2009-11-22 kl. 14:20 | Senast granskad:2014-09-03 kl. 10:09
Kontakt: Kommunikationsenheten kommunikation@msb.se