Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Fakta om broschyren Om krisen eller kriget kommer

Tipsa om artikeln
Regeringen gav våren 2017 MSB i uppdrag att öka privatpersoners kunskap om krisberedskap, höjd beredskap och ytterst krig. En del i den satsningen är broschyren Om krisen eller kriget kommer.

Om krisen eller kriget kommer - Svenska
Broschyren skickades ut till 4,8 miljoner hushåll i Sverige i samband med kampanjen Krisberedskapsveckan, den 28 maj – 3 juni 2018. Syfte...
Pris:
0,00 kr
Publikationsnummer:
MSB1186
Antal
 

Fakta om broschyren

Broschyren skickades ut till 4,8 miljoner hushåll i Sverige i samband med kampanjen Krisberedskapsveckan, den 28 maj – 3 juni 2018.

Syftet med informationen är att vi ska bli bättre förberedda på följderna som allvarliga olyckor, extremt väder, it-attacker eller militära konflikter ger. Tyngdpunkten i innehållet ligger på hur människors kan förbereda sig för att kunna se till grundläggande behov när viktiga funktioner i samhället inte fungerar som vanligt.

Regeringsuppdraget redovisades den 1 mars 2018.

Läs regeringsuppdraget här  

Svar på dina frågor

Webbplatsen dinsäkerhet.se erbjuder fakta inom krisberedskap och krig. Här finns också en sida med vanilga frågor och svar.

www.dinsakerhet.se

Pressfrågor

MSB:s presstjänst är öppen för journalister och kan nås dygnet runt.


Telefon: 070-321 88 74

Bilder

Det finns ett antal bilder på broschyrens framsida som nu är fria att använda.
Pressbilder på broschyrens omslag

Publicerad: 2018-03-01 kl. 10:00 | Senast granskad:2019-03-12 kl. 11:39