Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Nyheter Webbkarta Sökfunktion Vanliga frågor och svar Hjälp Kontakt

Välkommen till MSB! Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt samt för statistik. Om du fortsätter, utan att ändra dina inställningar, så godkänner du att cookies från msb.se används.
Läs mer om kakor och hur vi använder dem samt hur du kan ändra dina inställningar

Anpassa bladet med egen information och logotyp

Tipsa om artikeln
Brandskyddsinformationen till trapphus kan du anpassa med till exempel din organisations kontaktuppgifter och logotyp. Det finns två sätt.

Anpassat trapphusanslag med egen logotyp och information och bild på kontaktpersonAnpassa för eget tryck i layoutprogram

 Använd den tryckanpassade pdf-filen och tryck själv upp bladet.

För att kunna lägga in din organisations egen logotyp i affischerna behövs ett layoutprogram, t.ex. InDesign. Man monterar då in den högupplösta pdf-filen och lägger sin logotyp i nedre delen av filen. Om du eller din organisation inte har layoutprogram bör ni kontakta en reklambyrå som kan hjälpa er med det.

Trapphusblad för tryck och anpassning (pdf, öppnas i nytt fönster)

Anpassa för eget tryck med hjälp av word

Använd den tryckanpassade pdf-filen och word-filen för att själv trycka upp bladet.

  1. Ladda ned word-filen
  2. Lägg in din organisations kontaktuppgifter, logotype och eventuellt en bild på bovärd eller annan kontaktperson i word-filen och spara.
  3. Lämna word-fil och tryckanpassad pdf-fil till tryckeri för tryck.

Trapphusblad för tryck och anpassning (pdf, öppnas i nytt fönster)

Mall för kontaktuppgifter, logotyp och bild (word-fil, öppnas i nytt fönster)

Välj rätt information till privatpersoner

Vill ni dela ut information om brandrisker och rätt agerande till lägenhetsinnehavare passar Skydda dig mot brand hemma bäst. Informationen i Skydda dig och dina grannar mot brand är enbart tänkt för att sättas upp i entrén.

Publicerad: 2014-04-16 kl. 12:42 | Senast granskad:2017-04-12 kl. 09:57
Kontakt: aktivmotbrand@msb.se aktivmotbrand@msb.se

Skydda dig mot brand hemma
Antal
Ej i lager